MINDstrain

MINDstrain er akut førstehjælp for stress-ramte. Jeg hjælper dig med at få styr på din stress lige nu!

Kontrollér din stress med helt ned til fem sessioner, når vi arbejder sammen.

Få personligt lederskab og metoder til at håndtere stress med det samme.

MINDstrain bygger på en analyse af stress som en naturlig faktor for os alle sammen. Men stress kan også føre til sygelige tilstande, til uhensigtsmæssig stress.

Det vi gør med MINDstrain kan betyde, at man får et såkaldt normalt stress-niveau. En nylig PhD-analyse, som Stig Sølvhøj har gennemført, har vist, hvor effektiv netop MINDstrain er, når det drejer sig om at finde de effektive måder at bekæmpe stress på. Se mere i dette interview på DRs P1 den 1. oktober 2020 – 18 minutter inde.

Den PhD-afhandling, som professor, ph.d. Stig Sølvhøj har udarbejdet, viser, at det meget store flertal af mennesker med stress, 86 procent, har samme tankemønster, hvor de har negative forventninger til fremtiden, uden at tænke i løsninger.

Når vi bruger MINDstrain-metoden, lærer vi dig at bruge tankeprocesser, der meget hurtigt kan befri dig for stress og negative tankemønstre.

MINDstrain bryder med tidligere holdninger og opfattelser eller håndtering af stress. Metoden tager udgangspunkt i beviselige og videnskabelige resultater. MINDSTRAIN står for et paradigmeskift i måden hvor vi ser på stress-håndtering. MINDstrain kan give dig en forståelse af, hvad stress er, hvordan det opstår, og hvordan du kan sikre, at du aldrig vil opleve stress som en farlig og negativ tilstand, der begrænser dig.

MINDstrain arbejder forebyggende med at skabe indsigt hos mennesker samt give dem mentale værktøjer til at undgå stress. MINDSTRAIN hjælper mennesker, der på den ene eller anden måde er påvirket af stress.

MINDSTRAIN metoden kan anvendes af personer, der er ramt af eller føler sig stressede.

Jeg er certificeret MINDstrain Stress Coach og dermed tilkoblet Securitas Strain beredskab, der akut hjælper mennesker med Stress. Metoden virker, hurtigt og effektivt til at

  • Få kontrol over din tanker så du bekymrer dig mindre.
  • Sikre dig, at du kan komme tilbage på arbejde hurtigt.
  • Undgå at blive sygemeldt pga. af stress.
  • Undgå at havne i den samme eller en tilsvarende situation.
  • Forstå at stress er ikke en sygdom, men en tilstand du selv kan forandre med MINDstrain modellen

VIL DU VIDE MERE: UDFYLD FIRMA/privat INFO

ELLER RING TIL MIG PÅ 61 26 73 26