MIN TILGANG…​

Teori skal virke i praksis

Selv har jeg søgt meget viden for at få styr på stress – og for at bruge mig selv bedre.

Jeg har sat mig godt ind i tingene, så jeg ved, hvad der virker for mig – og for andre praktisk indstillede mennesker som mig.

Jeg har en praktisk tilgang til tingene, og jeg ved, at ren teori, uden noget konkret at hænge den op på, ikke giver mening for folk.

Ud over at være coach er jeg også tømrer, og jeg kan lide den praktiske tilgang. Jeg spørger dig “Hvad har du lært?” og “Hvad vil du ændre til næste gang?” På den måde hjælper jeg dig til at finde din egen vej videre frem.

Når jeg spørger dig “Do you mind?” eller “Arbejd med dit sind!” opfordrer jeg dig til at gøre det stykke arbejde, du måske viger tilbage for.

Det er min erfaring, at meget afhænger af den energi, du selv lægger i det. Hvis du selv arbejder med, er det min erfaring, at du kan nå i mål med kun fem sessioner.

Vi tager raketmodellen – hvor vi bruger 80-85 procent af brændstoffet på at komme godt afsted. Vi giver den fuld gas fra start, så det bliver nemmere for dig at starte din nye rejse. 

Jeg har selv prøvet MindStrain af og ved, at jeg her arbejder med et værktøj, der virker, og som reelt kan hjælpe mange mennesker hurtigt og effektivt.

Jeg er certificeret Mindstrain coach, har en uddannelse i kommunikation i praktisk mediator-coaching i organisationer, mere en 15 års erfaring med personlig udvikling, coaching, samt 54 års livserfaring som menneske. Udover dette kan jeg tilbyde Access Bars behandlinger, der kan give en øjeblikkelig afslapning og ro i hovedet.

Min egen erfaring, efter mange års arbejde med mennesker er, at vi kan skabe rigtig gode resultater, når vi også bruger en positiv tilgang. Ingen får en fed morgen ved at vågne og tænke “Hold da kæft for en møgdag!”

Det, vi kigger efter, er også det, vi finder. 

Derfor er det så vigtigt, at du får skabt en ny tilgang til din hverdag. 

Dét vil jeg hjælpe dig med.

Lad os tage en snak om netop dine behov og tanker.

Jeg står altid tilrådighed og kan fanges på 61267326